Servering

Vi har en liten kafé som holder åpent i høysesong (påsken og fellesferien). Da er det blant annet mulig å få kjøpt enkelte varmretter, vaffler og kaffe. Har også noen enkeltarrangementer gjennom året. Følg oss på facebook for å få med deg når vi arrangerer noe.

Vi kan også servere grupper/selskaper på minimum 10 personer ved bestilling minst en uke i forveien (dette fordi vi kun har varelevering 1 gang per uke). Vi har fokus på lokale råvarer og gjør vårt beste for å møte kundens ønsker og behov. Vi kommer gjerne med forslag på meny til ditt selskap, men er også åpen for de fleste bestillinger. Her har alt fra tapas til viltbuffet til østerdalshakk vært på menyen.

Lokalmat

Med beliggenhet i Engerdal kommune, og kort vei til Røros, er det naturlig for oss ha en stor andel lokalmat i det vi serverer. I tillegg til råvarer fra FeMundmat og Rørosmat, benytter vi oss også av kjøtt fra sidet Trønderfe som vokser opp på tunet her. Vi er stolt av at det finnes et så godt mattilbud i regionen, og har en visjon om at maten vi serverer skal være lokalt og smakfullt.