UTENDØRS ESCAPE ROOM:

Vi har et av Norges første utendørs Escape spill. Dette er et spill basert på de samme prinsippene som et escape rom og krever logisk tenkning, problemløsning og samarbeid.

I motsetning til de fleste andre utendørs escape spill er dette hovedsaklig et analogt spill med fokus på praktiske og tekniske løsninger.

Reis tilbake til andre verdenskrig

Bli medlem av den lokale
motstandsbevegelsen:

Celle Venus

Året er 1944 og Norge er okkupert av Nazistene. Dere er sivile nordmenn som har meldt dere til tjeneste for MILORG. Før dere får deres første oppdrag skal dere få opplæring i bruk av militært utstyr. Løs ulike oppdrag, vær oppmerksom på fiendtlige bevegelser og returner til basen så raskt dere kan, før dere blir tatt..

agsdi-sun-2

Sesong:

Hele året

agsdi-sun-2

Alder:

Fra 12 år

agsdi-people

Deltagere:

Fra 2-8 stk.

agsdi-dollar

Pris:

Kr 390 per person

agsdi-dollar

Varighet:

2-3 timer

Er du klar for oppdrag?

Spillet er tilgjengelig alle dager kl. 10, 14 og 18 i sommersesong. Book minimum 2 timer før spillet starter. For booking i lavsesong, ta kontakt med oss, så finner vi en tid som passer.
For spesielle anledninger som utdrikningslag, bursdag etc., ring eller send oss en mail, så hjelper vi dere så godt vi kan.
Les for øvrig reglement for spillet lenger ned på siden før du bestiller. 
Velkommen!

Vi selger selvfølgelig GAVEKORT. Gi noen en spennende opplevelse i gave! 

Brukerbetingelser og vilkår

Ved å delta i Celle Venus utendørs Escape spill, organisert av Johnsgård Turistsenter AS, samtykker du til følgende:

Du vil følge alle regler og advarsler, og videre følge alle instruksjoner gitt av Johnsgård Turistsenter AS, og deres ansatte. Du påtar deg fullt ansvar for all skade du påfører deg selv, andre og/eller dine eiendeler under deltakelse av spillet.

Du samtykker til å betale for enhver skade du har påført Johnsgård Turistsenter AS sitt utstyr som følge av din forsømmelighet eller uaktsomhet. Du tar fullt ansvar for dine barn eller barn i ditt verge under 18 år i alle punkter nevnt ovenfor.

Vi reserverer retten til å ikke betjene kunder som er synlig beruset. – Avbestilling av en reservasjon må skje innen 24 timer før dere er booket inn. – Møt opp til tidspunkt for booking. Varighet fra oppmøte ca. 2-3 timer.

Avbestillingsregler – Ingen refusjon for kanselleringer som gjøres mindre enn 24 timer på forhånd, eller ved manglende oppmøte. – Kanselleringsgebyr ilegges ikke for kanselleringer gjort 24 eller flere timer på forhånd.